40 77 87 63 info@ddmontage.dk

Hvem er vi?

Vi er et tømrer- og snedkerfirma med op til 10 ansatte. Firmaet blev etableret 7. august 2014 af tømrermester Daniel Daugaard, som alene har mere end 15 års erfaring med alt fra nybyggeri til renovering af ældre huse. Vores kontorer og værkstedsbygninger ligger på Ulvevej 1 i Skive.

Vores kunder

Vi servicere både private & erhvervskunder og udfører alle tænkelige tømrer- og snedkeropgaver uanset størrelsen på opgaven. Som kunde kan du forvente tømrerarbejde af højeste kvalitet, samt håndværkere med højt kompetenceniveau til dit næste byggeprojekt. Vi har mange forskellige og stærke referencer og er konkurrencedygtige på prisen. Vi bestræber altid at overholde tidsplanen og det fastsatte budget.

Skal du være en del af vores team?

Søger du nye udfordringer?
Kunne du tænke dig at arbejde hos et energisk, ungt tømrer team hvor DU  får et med-ansvar? Så kan det være du er vores nye kollega, vi søger løbende nye dygtige tømrer.

Kontakt
Telefon: 40 77 87 63

Kontakt

Telefon: 40 77 87 63
Mail: info@ddmontage.dk
Adresse: Frisenborgvej 16, 7800 Skive

Om os

Vi er et tømrer- og snedkerfirma.Firmaet blev etableret 7. august 2014 af tømrermester Daniel Daugaard.

CVR: 35930485
Copyright © 2018 DDmontage.dk

Bien Sven

Vores virksomheds maskot hedder Sven, han er en arbejdsbi, hans opgave består i at inspirere os i hverdagen. Men han elsker at underholde kundernes børn med tegninger og malebøger.

Made by Dyna