40 77 87 63 info@ddmontage.dk

Hvem er vi?

Vi er et tømrer- og snedkerfirma med op til 10 ansatte. Firmaet blev etableret 7. august 2014 af tømrermester Daniel Daugaard, som alene har mere end 15 års erfaring med alt fra nybyggeri til renovering af ældre huse. Vores kontorer og værkstedsbygninger ligger på Ulvevej 1 i Skive.

Vores kunder

Vi servicere både private & erhvervskunder og udfører alle tænkelige tømrer- og snedkeropgaver uanset størrelsen på opgaven. Som kunde kan du forvente tømrerarbejde af højeste kvalitet, samt håndværkere med højt kompetenceniveau til dit næste byggeprojekt. Vi har mange forskellige og stærke referencer og er konkurrencedygtige på prisen. Vi bestræber altid at overholde tidsplanen og det fastsatte budget.

Closed
Tømrermester Daniel Daugaard hjælper med alle former for vandskader i Midtjylland.

Vi hjælper gerne med at begrænse omfanget af skaden, fjerner vandet, redder dit indbo, opstiller affugter og gør det rent og pænt.
Vi kan hjælpe med nedenstående:

– Forebyggende tiltag
– Digital fotoregistrering
– Opsugning af vand
– Redning og nedpakning af indbo
– Flytning og opmagasinering
– Genhusning af skadelidte
– Opstilling af affugtere/kondenstørrer
– Desinficering efter vandskade
– Rengøring efter vandskade
– Affaldhåndtering
– Genetablering af husets stand
– Kontakt til forsikringsselskab

Hvad enten det drejer sig om store eller små vandskader, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Erfaring

Erfaring

Vi har stor erfaring i totalrenovering af ældre huse og har flere samarbejdspartnere indenfor håndværkerfaget. Vi står derfor gerne for den fulde entreprise, hvilket giver dig en større frihed.
Så læn dig trygt tilbage og lad os klare dit kommende drømme-projekt med en totalløsning fra Tømrermester Daniel Daugaard.

Geografisk

Vores primære arbejdsområdestrækker sig inde for ringene.
vi har også arbejdet på Sjælland og i København.

Skal du være en del af vores team?

Søger du nye udfordringer?
Kunne du tænke dig at arbejde hos et energisk, ungt tømrer team hvor DU  får et med-ansvar? Så kan det være du er vores nye kollega, vi søger løbende nye dygtige tømrer.

Kontakt
Telefon: 40 77 87 63

Kontakt

Telefon: 40 77 87 63
Mail: info@ddmontage.dk
Adresse: Ulvevej 1, 7800 Skive

Om os

Vi er et tømrer- og snedkerfirma.Firmaet blev etableret 7. august 2014 af tømrermester Daniel Daugaard.

CVR: 35930485
Copyright © 2018 DDmontage.dk

Bien Svend

Vores virksomheds maskot hedder Sven, han er en arbejdsbi, hans opgave består i at inspirere os i hverdagen. Men han elsker at underholde kundernes børn med tegninger og malebøger.

Made by Dyna